Eftervirkninger

Dag 2 + 3 efter afsluttet behandling.

I forgårs en fantastisk dag med sidste behandling, igår og idag  oplever jeg så forværring i mine smerter i halsen, Pamol kan ikke længere tage dem. Heldigvis fik jeg til afsluttende lægesamtale sagt at smerterne tiltager og fik nogle Morfin tabletter med. Dem får jeg så brug for nu. Jeg tager kun en  1/2- de er 10 mg- men om aftenen må jeg sande at det ikke er nok og må tage 1/2 oveni den første. Så sover jeg, og er helt smadret, og sover igen på sofaen og orker ingenting overhovedet. Jeg taber mig fortsat lidt for jeg har ingen lyst til mad med de smerter og den smag i munden. Alt smager stadig lige træls. Håber at det snart vender.

Efter strålebehandlingen

Fredag d. 11/5 og sidste behandlin.

Fantastisk følelse at køre fra stråleterapien efter sidste behandling og efter at have sagt tak og farvel . Det er en solskinsdag med blå himmel og sådan er det også inden i mig. Der var flag på briksen og det var rørende at sige farvel til alle de søde sygeplejersker og læger, men jeg håber aldrig at jeg kommer tilbage som patient eller pårørende.

Samtidig har jeg lært ufattelig meget af hele forløbet som patient, sygeplejerske og menneske. Der er meget jeg vil tage med videre i mit virke som sygeplejerske og mit eget liv. Min mand og jeg er kommet meget tættere på hinanden, min familie har mærket smerten og angsten for hvordan det ville være at miste, jeg har kigget ud over livets kant, men har heldigvis troen på at behandlingen har gjort sit og der stadig er mange gode år tilbage til mig her på denne dejlige jord.