24. behandling-2 uger tilbage

3 dages skøn pause pga. Bededagsweekend, i sommerhus med min mand og drenge med deres kærester, dejlig afledning fra hverdagens behandlinger og de bivirkninger der efterhånden er. Så dejligt med snak, spil, gåture og frisk ung humor. Derfor er det hårdt at starte mandag igen. Men der er  2 uger og 10 behandlinger tilbage – nu er det til at se lyset for enden. 🙂

Samtidig er min hud nu ret rød og spættet, mit øre og især øreflip føles som om den er blevet skoldet med varmt vand og er meget følsom for berøring. Det væsker fra bag ved øret, der er sår og skorper. Jeg har lavet kamille afkog af kamilleblomster , hældt det på en lille ren flaske og bruger det på vatrondeller til at køle og rense området med. Min mor synes at det hjalp hende i sin tid da hun var igennem strålebehandling af brystet og det kan ikke skade. Kamille har vel også en beroligende effekt, samt at det er koldt og dejligt at køle huden med.

Dette foto ser ikke så slemt ud som det somme tider er, men samtidig kan jeg se hvor fint mit ar er blevet. Der er sår bag på øret og øreflippen men det ses ikke på billedet.                     

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *